• schoenhandel • podologie • steunzolen • reparaties

 

Historie

 

Opa Mol was vroeger een van de grootse klompenhandelaren in Brabant. Met zijn fiets trok hij van dorp tot dorp om ter plekke de klompen te verkopen.

 

Later kwam zijn zoon Kees ook in het bedrijf. Samen reden ze met de fiets  met een mand met klompen door een groot deel van Brabant.

 

Weer later kwam ook de zoon van Kees, Ad Mol in het bedrijf. Intussen werden er al schoenen verkocht en reparatie van schoenen gedaan.  Ad volgde na de opleiding schoenhersteller een opleiding tot orthopedisch schoenmaker en register podoloog.

 

Ad begint samen  met zijn vrouw Jose een schoenwinkel in Prinsenbeek. Jose heeft de opleiding schoenconsulente gevolgd en kinderpodoloog. De eerste jaren werkten ze samen , weer later kwam er personeel bij.

 

Ook  de zoon van Ad en Jose : Niels is in het bedrijf gegaan. Hij is schoenhersteller, klein orthopedisch schoenmaker en registerpodoloog A en B.

Zijn vrouw Kim is ook bij het bedrijf gekomen en heeft de opleiding voor het aanmeten van steunkousen   ( therapeutische elastische kousen) afgerond.

 

U ziet: uw voeten zijn bij ons in vertrouwde handen!

 

Mol schoenen sinds 1934.

 

 

 

 

klompenmaker.jpg

4 generaties Mol

(foto 2009: 4 generaties Mol)

^ Naar boven